Agende si calendare Forever 2019 - disponibile la vanzare!

Planificarea succesului tau de anul viitor nu a fost niciodata mai simpla. Fii pregatit sa incepi anul in forta, cu toate obiectivele setate si notate in agenda Forever si deadline-urile bifate in calendarele special pregatite pentru dezvoltarea afacerii tale.

Anul acesta, am pregatit pentru tine materiale promotionale personalizate, care surprind din plin spiritul Forever si care sunt gata sa fie transformate in cadouri cu insemnatate pentru echipa ta si sa creeze o atmosfera vibranta in orice birou sau casa Forever.

Agende personalizate Forever 2019

Disponibile in patru culori vibrante si dinamice – portocaliu, bleumarin, turcoaz si galben -  si cu un interior adaptat perfect afacerii Forever si nevoilor tale, agendele Forever pentru anul 2019 iti stau acum la dispozitie la pretul de 28 lei/bucata (TVA inclus).

Calendare de perete Forever 2019

Clasic si nelipsit din biroul si casa oricarui Forever-ist, calendarele de perete sunt pregatite si in acest an sa ofere fiecarui spatiu spiritul si bucuria de a trai sanatos si de a fi implinit. In plus, reprezinta un cadou ideal de sarbatori pentru echipa ta. Si sunt disponibile la vanzare  la pretul de 18 lei/bucata (TVA inclus).

Minicalendare Forever – Semne de carte - 2019

Practice, perfect adaptate planificarii evenimentelor si calatoriilor tale Forever, minicalendarele din acest an sunt indispensabile oricarui FBO dornic sa invete si sa experimenteze succesul citind in timp ce isi planifica activitatile. Sunt disponibile la vanzare in set de 10 bucati la pretul de 4 lei/set (TVA inclus).

Dezvolta-ti afacerea, planifica-ti succesele si daruieste bine in acelasi timp. Cumparand aceste materiale de marketing, contribui si tu la implinirea obiectivului indraznet pe care Forever Living impreuna cu Rise Against Hunger si l-au propus:  eradicarea foametei in lume.

Ia-ti acum partenerii de incredere ai succesului tau si al echipei tale!